tiistai 30. kesäkuuta 2009

Valmiita pussukoita

Sain Midrealminkin valmiiksi, joten postaanpas kuvat valmiista tekeleistäni. Sain kirjomiskärpäsen pureman, joten aika isosta työmäärästä huolimatta nämä valmistuivat aika nopeasti. Pidän tauon pussukoissa, jotta muillekin riittää tekemistä. Huikatkaa, jos tulee hätä, niin astun remmiin taas.

Tässä siis kuvia:

Midrealm.
Tämä valmistui tänään. Siitä tuli parempi kuin osasin odottaa. Soma lohhari.








Calontir.
Tämän tein ensimmäisenä. Lanka on silkkimäisempää kuin muissa töissä ja paksumpaa, joten pistot näkyy paremmin eikä yksityiskohtia saanut niin hyvin esille. Yritin olla liian fiksu ja ompelin pussukasta kaikki reunat piiloon, jolloin pussukka on hieman turhan jäykkä. Kelvannee silti ihan hyvin tehtäväänsä.





Artemisia.
Griipit oli hankalia jäljentää kankaalle kaikkine yksityiskohtineen. Hyvin ne silti onnistuivat, kiitos hiilipaperin. Toinen on päässyt hyvän ruoan makuun enemmän kuin toinen ja se taitaa näkyä. Olen oikein tyytyväinen siipiin. Sain niihin hienot sulat suuntaamalla pistot oikein.






Tässä vielä kaikki yhdessä. Postitan ne Suomeen kunhan laventelit on valmiit. Ne on jo kuivat, mutta pitää vielä hieman pieniä nippuja.



Petronilla

4 kommenttia:

  1. mä täällä yritän miettiä mitä tekisin... alkoi juuri kädet vapista ja otsassa on kylmä hiki... olen shokissa.. ei tuu ikinä onnistumaan.... voi että on HIENOJA!!!

    VastaaPoista
  2. Tottakai onnistuu! Kaikki omalla tyylillään. Olisi ihanaa nähdä miten pussit muotoutuvat muilla kirjontatyyleillä. Itse en osaa juuri muuta kuin omani, koska olen keskittynyt siihen jo kohta 12 vuotta. Sa vain sattui aikanaa olemaan mielestäni kiinnostavin tyyli. Pitäisi varmaan opetella muitakin.

    Petronilla

    VastaaPoista
  3. Aivan upeita pusseja! Mielettömän hienoja! Yritän pian postata kuvia omasta tekeleestäni rohkaisuksi muille. Se kun on huomattavasti yksinkertaisempi ja maalaisempi kuin Petronillan kaunokaiset ;)

    VastaaPoista