sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

Pussukoiden toimittaminen eteenpäin

Sen jälkeen, kun Eilgri perusti tämän ihanan haasteen, tilanne on vähän muuttunut: maisteri Katheryn lähtee kuin lähteekin Pennsicin sotaan ja kun kysyin muun tavaran toimittamisesta, niin hän sanoi vievänsä myös nämä pussukat. Näin ollen Nuijasotaan tulevat saivat vähän lisää kirjonta-aikaa ja muutkin vähän enemmän toimitusaikaa.

Suomesta lähetettävät pussukat ehtivät Eilgrille ihan varmasti, jos ne ovat maanantaina tai tiistaina postissa. Eilgrin osoite on tämän blogin ensimmäisen viestin kommenteissa ja myös AW:ssa Kirjontakillan yhteystiedoissa.

Petronillan voi olla turvallisempaa lähettää pakettinsa minulle, koska joudun käymään kotinurkilla myös Nuijasodan aikana. Maksikirjeet ja paketit joudun kyllä hakemaan postista, mutta siihen on tilaisuus vielä pe 24.7, kun käymme Vilhelmin kanssa hakemassa pakettiauton Helsingistä.
Luultavasti Keski-Euroopasta maanantaina tai tiistaina lähetetty paketti on täällä jo perjantain postin mukana, mutta ei se ihan satavarmaa ole ja siksi voi olla parempi käyttää minun osoitettani. Se löytyy Aarnimetsän virkailijalistauksesta esimerkiksi rahainvartijan kohdalta...


Niin ja jos joku muu postitse toimittava saa pussukkansa postiin vasta tämän viikon loppupuolella, niin laittakaa sitten minulle ja toimitan ne eteenpäin. Torstaina postitettu ehtii todennäköisesti perjantaiksi meille, mutta jos se ei ehdi siihen, niin tulee kuitenkin haetuksi sodan aikana.


PS. Muistakaa laittaa pussukoiden mukaan ainakin tiedot tekijästä, ks. Eilgrin kirjoittama ohjeistus.

PS2. Muuten, meilläkin on minttua riesaksi asti, voisinpa minäkin ottaa sitä kuivumaan, niin ei tule täytteistä pulaa!

2 kommenttia:

  1. Suurkiitokset, Johanna, organisoinnista! Hieno idea lähettää pussukat sinulle, jos ehdit käydä kotona kesken leirin. Ja minttu on tietysti myös tervetullutta!

    VastaaPoista
  2. Hei, jos joku kaipaa piparminttua... täällä on valtaisat määrät. Vaikka kotiinkin riittää.

    VastaaPoista